СВІТЛОДІОДНИЙ ЕКРАН 3Х6 МЕТРІВ

Led екран 3х6 м – популярний розмір при виготовленні вуличних білбордів. Дисплей таких габаритів може кріпитися до фасадів будівель або встановлюватися на потужних металевих конструкціях. В обладнання встановлюються світлодіоди великий яскравості, щоб забезпечити хорошу видимість картинки навіть при попаданні на панель прямих променів сонця.

Світлодіодний екран 3х6 ціна

Ціна на такі екрани залежить в першу чергу від кроку пікселя світлодіодів. Чим менше крок, тим вище вартість.

 

Виготовляємо LED екрани 3х6 будь-яких видів і характеристик.

 

Крок пікселя (відстань між центрами сусідніх діодів) у світлодіодних екранів 3х6 в основному 10 мм. Це означає, що інформацію на панелі можна добре розглянути з відстані від 8 м. Оптимальна дальність видимості пристрою – 120 м, максимальна – 240 м.

 

Керувати ним можна різними способами:

  • Через комп’ютер з використанням спеціалізованого ПЗ по LAN.
  • Дистанційно, що особливо зручно, коли панель встановлена ​​значній відстані від офісу власника.
  • За допомогою WI-FI.
  • Через мережі GSM.

Для чого використовується світлодіодна панель 3х6 м

Вуличний дисплей такого розміру – оптимальний варіант для показу рекламної інформації. Встановлювані в нього кольорові світлодіоди здатні передавати 16,7 мільйонів відтінків. Тому на ньому можуть показуватися картинки, відеоролики, текстові оголошення. Він підходить для трансляції громадських заходів, вуличних концертів.

Який світлодіодний екран 3х6 купити

За бажанням покупець може вибрати крок пікселя екрану не 10 мм, а більше або менше. Все залежить від місця установки диодной панелі, з якої відстані перехожі повинні побачити з неї інформацію. Можемо зробити led екран з високою роздільною здатністю.

Якщо ви сумніваєтеся у виборі обладнання, скористайтеся послугами фахівців компанії «Укрсвітлодіод», які дадуть вам детальну консультацію, допоможуть підібрати екран площею 18 кв. м, який стане повністю підходити під ваші завдання.